Forever Alone

''
Familjen är på fest nu så jag sitter hemma och väntar på barnen som ska komma och trick or treat. Det har redan varit några här. Jag får typ en minihjärtattack varje gång det ringer på dörren jag tänker alltid ''Tänk om det är Jigsaw'' men sen så är det små prinssor...fail.
Waiting for the kids to come and trick or treat, one guy (and a old woman...) has already been here!

Pretty Little Peculiar Children






Jag har blivit värsta läsnörden medans min vistelse här, har redan läst 14 böcker den här terminen (och det är mycket för mig) men i alla fall så tänkte jag tipsa om några böcker och det första är Pretty Little Liars Serien. Så.Himla.Bra. Är på den åttonde boken nu, och är helt beroende.

Och den andra är Miss Peregrine's Peculiar Children. Jag trodde inte det skulle vara en bok för mig eftersom det är fantasy, men jag tyckte det var skit bra. Och jätte fina (och sjukt läskiga) bilder.


So I've become a real reading nerd, and I just have to give some tips of good books. The first one is Miss Peregrine´s Peculiar Children and the other one is Pretty Little Liars novels. Both of them are really good, you should read them.

Skull&Bones

Älskar att folk satsar på Halloween här!
Happy Halloween!

9/11 Memorial

9/11 Memorial var verkligen jätte fint och ett ställe man ska besöka. Det kanske inte är lika roligt som Times Square eller så men det var väldigt mäktigt, och sorligt såklart. Runt dessa gigantiska konstgjorda vattenfall står ju alla namn på dom som dog under 9/11 och dom som offrade sina liv för att rädda andra.
Någon hade lämnat en blomma (inte blomman på bilden dock) vid ett namn där det stod ''Diana Lynn and her unborn child''.



The 9/11 Memorial was very beautiful and a place I recommend to visit.

Soft Toffe

Hösten är väldigt fin här.
Hej! Kunde inte logga in på blogg.se igår... mamma jag kommit hem från Sverige så nu har jag kunnat ladda in blider och redigera dom! Snabb update om det senaste två dagarna, torsdag var sista pasta partyt för xc (jag vet, såå coolt med förkortningar) sen igår gick jag med Freja till ''Haunted House'' som college eleverna hade ordnat till barn, fast några av mina vänner (jag jag syftar på er Hanna,Agnes,Amanda och Cajsa) skulle blivit rädd;)
Nu ska jag shoppa på världens bästa mall.
Hi, so fast update about the last two dayss
; so thursthday was the last pastaparty for xc, and yetsterday I went with my sister to the ''Haunted House'' the college kids at haverford had done. Now I'm going to King of Prussia. I promise to post more pictures later. Bye!

HEAVEN



Dom här cupcakes är så himla underbara så dom får ett eget inlägg. Ser så simpla ut. Jag åt dom här i Wahinton DC. Det finns bara en butik i hela världen. Man var tvungen att stå i en kö för att komma in. Och det är helt sjukt men alltså  när man åt dom här så dog man och kom till himlen sen tillbaka till jorden igen för att äta en till. Dom är obeskrivligt goda. De är lätt det godaste efterätten jag ätit i mitt liv.


Så om ni är i DC gå till Georgetown Cupcakes, det är ett måste.



If you ever go to DC you have to go to Georgetown Cupcakes! Words can't describe how good these are.

Lite mer svar

Vad ska du gå för gymnasium? :)

Jag har ingen aning! Jättemånga har frågat mig men jag vet inte… alls. Jag kommer nog välja gymnasium i sista sekund.  

Hur är skolan?

Jag tycker om skolan väldigt mycket här. Alla mina lärare är superbra, och så sjukt roliga. Sättet man lär sig är bättre här enligt mig.



Finns det några snygga killar där?
Dom snygga killarna i filmerna? Dom är inte sanna. So sad, I know. Så nej det finns inte så många snygga killar. Inte i min skola i alla fall.


ChipmunkS



New knitted sweater from Urban Outfitters.


Fun Run



My team.

Hej! Så igår var sista dagen på crosscountry, sad I know. Jag blev ju med så sent så jag var bara med i två veckor, men jag träffade jättetrevliga personer. Jag ska nog börja indoor track nu istället. Sista dagen hade vi ''The Fun Run'' vilket var som olika tävlingar, och vi skulle klä ut oss som djur(som jag helt hade missat, så som tur hade Keilty med sig kaninöron) Och killarna gick verkligen helt ut, åtminstone the seniors, dom hade en kokostym, kattkostym och en kyckling kostym.

Some other costumes...


Christmas

Guys&Girls

White Trash

So yesteday was the last crosscountry training, I was only in cross country a very short time since I joined so late, but it was really fun while it lasted, and I got to meet a lot of new and nice people. The last day of crosscountry we hade ''The Fun Run'' which basically was just a bunch of games and stuff, and we where supposed to dress up. You can see some costumes above (I hope you guys on the pictures don't mind that I took these from facebook....)

Pumpkin





Hej! NYC igår var awesome, bilder kommer sen! Nu ska jag faktiskt vara med vänner....crazy, I know.  Vi ska testa olika ideer till vårt sience project.


So NYC yesterday was awesome, will post pictures later. Today I'm gona meet some friends to test different ideas to our sience project. I just need to buy rice krispies first...

World



Hejsan, idag ska jag åka till NYC . Klockan 18.30 har vi biljetter till World Trade Center Memorial. Dom har ju byggt gigantiska vatten fall som är lika breda och långa som husen var, och på natten lyser dom upp vattenfallen så det ser ut som om byggnaderna stod kvar.




Today I'm going NYC to see the World Trade Center Memorial. Our tickets are at 6.30pm so we are just gonna crouse around the city before then.

SPICY MEATBALL


Hösten har kommit



Hej! Så igår hade jag så sjukt kul. Har ni någonsin velat trasha något hus men ni gör det inte för ni är snälla barn? Jag är ett av dom barnen...Men igår fick jag trasha massa hus med toapapper, gafflar i gräset, shaving creame på bilar, fönster, altaner och massa silly sting, lagligt! Det var hur kul som helst, och vi fick kakor för det! Det kan liksom inte blå så mycket bättre.


Så andledning till att vi fick det är för att det är en tradition i CrossCountry att man ska trasha alla seniors hus, och dom måste städa upp det. Haha, det är ju en win win situation för mig... eftersom jag inte är här som senior. Awesome! Om jag hittar några bilder på facebook så lägger jag ut dom.


So yesteday was so fun! We got to ''decorate'' the seniors in cross countrys houses. And when then said decorate I thought they ment with flowers and balloons, oh how wrong I was. So we tp'd there houses and put shaving creame all over. And as if that wasn't awesome enough, we got cookies for it!



My Home


Vårt hus / Our Home



Här är lite fler bilder på vårt hus. Inte så mycket, vi kunde ju inte köpa allt vi ville eftersom vi är här så kort tid, men ganska fint?

p.s  normalt har vi inte stora spindlar på våra lampor, det är Halloween dekorationer.


So this is our house here in Philadephia. Not much but it's nice.
p.s nomaly we don't have big spiders on our lamps...

Hon heter inte Gloria på riktigt.


Random bild från arkivet som inte alls hör till inlägget.


Så för några dagar sen när jag satt och åt min lunch i lugn och ro (nej jag skoja bara, det är allt från lungt i matsalen) så sa en tjej vid vårt bord ''Okay, so everyone that wants Gloria out from this table raise their hand'' Och jag ba ''whaaaaaaaaaaaaat?'' Så den här tjejen Gloria har varit snäll mot mig, men tydligen alla andra ogillar henne. Så dom hade sagt några gånger att hon var dryg och så men att dom skulle säga att hon inte fick sitta med oss var ju lite...extremt...right?


Så alla förutom två personer och jag räckte upp handen. Så hon ba '' Okay then, it's final I'l tell her she can't sit here anymore'' Så jag sa till henne att jag tyckte att det var väldigt elakt och att jag inte var med på det. Och efter ett tag så tyckte de flesta att det var lite väl mycket att ''Kick her out'' som tur. Sen kom Gloria och inget sa något, thank god. 


Men liksom det här var en liten annorlunda upplevelse, att rösta ut någon från bordet! Det är ju sjukt.


I want one.


Donkeys are cuter than horses

Igår var det sjukt roligt/kuligt/läskigt/skrattigt osv. Det läskigaste var labyrinten. Man skulle gå igenom ett circus tält, med claowner. Dom bara sprang imot en och man fick ju panik. Sen så kom man in till ett rum där det var sånna där jättestarka lampor som blinkade så ena sekunden såg man mörkt och andra såg man sjukligt läskiga clowner. Sen var det några små pojkar som skulle visa hur coola dom var, men det slutande med att dom sprang därifrån och ropade efter sin mamma, haha.
Sen idag var jag på The Amish Country. Ni vet dom som lever utan tv, dator,radio, bilar? Jag skulle aldrig, aldrig, aldrig kunna vara Amish. Jag var utan internet i två vecka och blev näsan psykiskt störd.


Is that a donkeeey?



Amish Country.

So yesterday was awesome. The scarriest was the clowns. When a zombie clown is running towards you, you freak out. Just saying. And today my family and I went to the Amish Country. I could never be Amish. I was without internet for two weeks and I almost went mad.

HAUNTED MOTEL



Ikväll ska jag åka till ett ställe med kompisar (och jaa, riktiga kompisar!!) Vi ska åka på till ett Halloween Haunted Motel! Det är som ett stort skräckhus, fast i ett motel! Alla säger att det är jätteläskigt. Och sen har dom Haunted Corfield och Haunted Hayride. Jag är jätte excited!!
I'm so excited, tonight I'm going to a haunted motel! With friends(!) It's called Base Motel. I've heard that it's really scarry. It looks really scarry!

Tingeling

Some Pictures from New York City. So I've done a videoblog, but you gys won't enjoy it because it is in swedish... Unless you know Swedish? But I'm assuming you don't.
Hej damer (och herrar?) vet ni jag har gjort en videoblogg! Surprised? Den är lite awkward... Men iallafall jag skulle ladda upp den på Youtube, och sen stod det 100% klar. Så jag tryckte ''Spara ändringar'' och sen gick den inte att se! Jag blev lite förkrossad. Så vet ni hur man gör? Annars får pappa hjälpa mig med det imorgon när han kommer hem imorgon.

No HSM här inte.

Eftersom jag aldrig hinner till mitt skåp mellan rasterna så bär jag alla mina saker. Och det gör typ resten av skolan också.
Jag älskar det här, alla snygga folders, color cordination, calenders (och alla har så här ordningsamt och alla använder sina kalendrar...inte bara jag)  Jaa, ni som känner mig vet ju hur jag älskar ordning...he.he.

Fast det här är så mycket smartare än i Sverige, man har en pärm för varje ämne, och man har allting i pärmen så man tappar inte bort något. Mapparna vi får från skolan i Sverige tar jag sönder efter andra dagen...
 


The locker you expect:



The locker you get:

Lincon


More pictures from DC.

Allt rullar på här borta. Börjar gilla stället mer och mer. Snart gillar jag det för mycket. Vilket är synd för jag måste ju lämna det. Ser väldigt mycket fram imot att träffa mina vänner, såklart.

Imorgon ska jag förhoppningsvis anmäla mig till Crosscountry Team. 5km lopp här kommer jag?


Begining to like this place more and more. Which is a shame since I have to leave soon. Though I'm really looking forward to meeting my friends again! Tomorrow I'm hoppfully joining the x-country team. Better late than never, right?

Svar 1

Vad hade du i dina Cake pops?
Jag hade ingenting i mina cakepops första gånger jag gjorde dom, jag hade bara chokladkaka med chocolate fudge frosting runt.

är skolan dyr i USA?
Jag går på en Public School, som i Sverige så det kostar ingeting. Fast man måste köpa alla böcker, pennor, papper miniräknare och sånt själv. Fast det finns en privat skola nära mig som kostar 50.000 kr per termin. Så vissa skolor är dyra, speciellt collage.


när startar vi matbloggen ?? :D
SNART! Den kommer bli sjukt bra!

planerar du att flytta tbx till sverige ngn gång?
Ja, tyvärr redan i Januari. Om jag inte saknade mina vänner så mycket, skulle jag gärna bo kvar här minst en termin till. Fast jag måste tillbaka till Sverige för att ta nationella proven, annars måste jag gå om nian... 

är skolan lik alla amerikanska filmer/tv serie?
Inte riktigt. Blev lite besviken när ingen började sjunga och dansa värsta coola uppträdandet under lunchen...haha. Men det är mycket som är annorlunda. Men vissa saker är lika. Som att alla cheerleaders har deras cheerleading kläder på sig vissa dagar i veckan, och fotbolls spelarna, jag kan berätta mer om skolan i ett annat inlägg om ni vill??

VART I USA är det ni bor?
Vi bor i Philadephia, Haverford. Det som är bra med det här stället är att det är nära både New York och Washinton DC!

varför flyttade du och din familj till USA? :)
Min pappa fick jobb som proffesor på Haverford Collage. Så då flytta vi hela familjen, fötum min bror han bor kvar där hemma.


Rest In Peace

Utanför Apple affären i nyc.

coolt.

20081130201622
Metropolitan Opera, New York.
Imorgon åker jag till New York över dagen för att se min första Opera! Pappas kompis är en opera sångare (sångare...heter det verkligen så??) så vi ska se operan han medverkar i på The Metropolitan!
Going to New York tomorrow during the day to se an opera at The Metropolitan! I've never been to an opera before but I think it's gonna be awesome.

Sometimes, it's so blurry so I cant see.

Igår åkte jag pappa och Freja till China Town i downtown Philly. Det var en marknad där, och for the record om ni åker till usa, ät kinamat. Det äger.
Chinatown in downtown Philly. They had a market there yesterday, it was pretty sweet. Oh by the way, I love chinese food.

P.S Spanish Test...

Dorthys real shoes. (Wizard of oz) 
Michael Jackssons REAL hat.
The biggest dimond in the world.
Stuff we saw at the American History Museum.
Nu ska jag till skolan, vi hörs vänner.

Wawa

Random pictures from different Museums.

Last chance, click.

Jättefin inte Jätte Fin

The Washinton Monument
Hej!
Washinton DC var jättekul! Vi gick på massa museer, såg alla sevärdigheter ocg åt på jättegoda restauranger. Mer bilder kommer!
Washinton DC was super fun! We went to alot of museums, we saw all the famous sights and ate at really nice restaurants. More pictures will come!

SHELDON

After searching and searching I found the Sheldon Cooper Bazing T-shirt. A.w.e.s.o.m.e.
T-shirt- Delia's
Sweatshirt - Abercrombie&Fitch

THE PRESIDENTS HOUSE

Hade datorn med mig!
Vi kom idag till Washinton DC. Vi har redan sett massa saker, vårt hotell ligger mitt i smeten. Jätte nära The White House. Ovan har ni några bilder. Det var verkligen jättecoolt! Först jag ba: Men hallå jag kan ju bara klättra över staketet, det såg himla simpelt ut. Men sen såg jag alla prickskyttar på taket, massa poliser och sedan fanns det ju massa civila poliser... Så jag ändrade mig.
Det kändes himla coolt att tänka ''Obama sitter i det där huset, bara några meter från mig''. Vi ser på TV nu att dom har en konsert i Vita Huset då massa kändisar uppträder. Skulle gärna vilja vara där, men jag blev inte bjuden. Sad Runa.
Translation: Arrived at Washinton DC today. I've already seen a bunch of stuff, including The White House. It was really cool! It looked really easy to just climb over the fence and knock on the door. But then I noticed the police, every where. So, I changed my mind.

RSS 2.0