RED NAILS

Vi har typ inget internett så det tar 6 minuter att ladda upp bilder! Iallafall just nu...Drygt.
Men jag kan se senare idag om det funkar. Nu ska jag ut och springa och sedan åker vi till da Mall. Och efter det blir det lite Halloween Firande!

VARDAGSROOM



Några har velat se hur det ser ut i våran Lägenhet. Så här är en bild på vardagsrummet. Det är det enda rummet vi har ändrat på. Vi har en tv också men den syns inte på bilden. Hursom haver så ser det ut såhär!


SUIT



Denna bild passar väll er i Sverige? Där är det kväll, här därimot är klockan 3.25.Vi ska snart åka på restaurang och äta, vad annars gör man på en Restaurang? Ha det gött och njut av höstlovet!

NANANANANANNAA ZOEY!





Kläder från gårdagen. Jättesnygg klänning jag fick från Gabbi, ett jättefint armband som Freja tillverkat med sina bara händer och vagabond shoes. That's it.

Försökte ladda upp bilder igår men det gick inte! Väldigt udda... Men nu gick det iallafall! Nu har ni där hemma Höstlov. Me love lov. Jag tror alla gillar lov!

BEACH DINNER










Nu går det att ladda upp bilder...Även om det tar typ 1 minut per bild!

Här är iallafall bilder från Middagen igår. Vi åt på en strand restauran/bar. Jag åt räkor men det såg inte så gott ut så jag ladda upp mammas middag istället. Idag vet jag inte rikitigt vad som står på schemat. Men jag ska iallafall ut och springa om ett tag och sedan bada i poolen! Ha det bra i Sverige!

SAMSUNG



Alice - Samson

Första låten Alice sjöng i idol. Jag säger ett ord: AWSOME!
Hon är så himla bra, vissa gillar inte hennnes röst, men jag tycker det är den som gör henne så himla bra och speciell. Men hur som haver är denna låt specielt bra, enligt mig! Jag vet inte om det är någon som någonsin lyssnar på dom här låtarna när jag lägger upp dom. Men jag hoppas det för dom är värda att lyssna på, haha!

WHY WHY?

VARFÖR GÅR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER!?!?! Blir lite frustread...

I HAVE LANDED

Hej människor hemma i Sverige! Jag sitter just nu på en stol i våran Lägehet i Flroida. Här är klockan halv tre. Men hos er är den lite senare än så. Jag har varit och badat i poolen och jag har solat, jag har ätit Chinies Food och druckit en Double Choclate Chip Frabachino från Starbucks så det är livet är Sweet just nu. Något om inte är så sweet är att vi har många prov efter höstlovet...

Tänkte ladda upp en bild på vårat vardags/kök rum i lägenheten. Några vill se hur det ser ut. Men jag kunde inte ladda upp bilderna på bloggen så jag gör det lite senare... Om det går...

SOV GOTT!

AmandaAgdaAgnes



Hej alla Runas!
Agnes här. Nu sitter vi tre på plusmatten och skypar med några i klassen. Runa kanske är framme nu, fast jag vet inte. Tidskillnaderna är nått jag aldrig fattat. Menmen, när hon är framme så får hon liksom värdens sweetaste höstlov medan vi får snö. Peace out !


Flo Rida!

Imrgon så drar jag till Florida. 6 på morgonen. Nice...
Kommer inte kunna uppdatera på hela Tisdagen, men jag ska göra ett tidsinställt inlägg istället. Men på Onsdagen kan ni nog räkna med ett inlägg eller två! Fast tiderna är ju helt annorlunda ( 6 timmar bak  ) så inläggen kommer kanske publiceras sent. Kommer sakna alla mina vänner även fast jag bara är borta i en och en halv vecka! Puss& Kram skriver mer när jag är i Florida!


NEW!



Regina Spector - Fidelity


Som vissa av er kanske märkt så har jag lagt till en ny kategori. Musik . Här lägger jag in lite musik jag diggar och lyssnar på. Hope you Like it.

2



Varmchoklad på en kall dag sitter fint fint!

Kom hem från Gudstjänsten. Det avr inte så överdrivet kul, förutom när Cajsa gäspade när det var helt tyst. Höll på att skratta ihjäl mig.

Nu står packning,läxor och städning på schemat. Ha det gött!

ONE WORLD

Ska iväg till Gudstjänst om ett litet tag... Jippie...

Baby Can't You See



Denna låt dansar vi till på Moderna. Den heter Toxic och det är Yael Naim som sjunger istället för Britneys Spears som sjunger låten egentligen. Den är super Sweet!

C-UPS





Kom hem från en snabb tur på stan för ett litet tag sedan. Tittade runt lite, men hittade inget speciellt. Idag bakade jag Cupcakes! Dom blev fina men inte dom godaste jag ätit i mitt liv. Men klart godkända! Ikväll bär jag av till Hanna, vilket kommer bli awesome. Som alltid ;) Uppdaterar mer när jag är där!



FLAJ

Im leaving on a jetplane...

Im up in the sky, flyging. I hope i dont crash, cause than I will die... But I will survive cause am AWE..wait for it...SOME!

( en liten låt jag skrev innan jag åkte, nu sitter jag säkert i luften ) 

Iron Man ComeBack


bild

Såg Iron Man 2 igår, den var väldigt bra men jag tcykte första var bättre. Den får:



3 av 5

Banana Split

Jag för ungefär 1000 år sedan! Och min syrra. Hit ska jag om 3 dagar. Det ska bli riktigt najs med tanke på att det ligger 5cm tjock snö på marken här i Norrland. Sol och Bad, sweet. Nu ska jag ta och äta lite frukost, sedan packa.
Btw, blogg.se har skaffat så man kan ha tidsinställda inlägg, awesome!

It was chocolate!



Yesbox, det är choklad. Förvånadsvärd god faktiskt!

Idag slutade vi 12. Sweet! Plus att vi fick äppelkaka på skolan som efterätt! Sweet gånger två!
Nu är det dags för Fysikläxa, Jippie...

!!!

OM NÅGON I MIN KLASS HAR FYSIKPAPPRET! RING MIG!

Det är lungt jag hittade den!

Iq test


Im in Love?

Nu är det strax middag, fisksoppa för er som är intresserade...
Kom hem från Moderna för ett litet tag sedan. Jag älskar vår dans vi dansar. Och låten till den.  Mammas kompis är här på besök just nu. Besök = Efterätt = Gott = Awsome!
Gammal bild på mig och min älskade

Lika som bär?



Agnes tycker att jag och tjejn på kakoförpackningen är lika. Sant? Ganska sant?

Eller vd tycker ni?  ( Förlåt för suddig bild )

Tarantallegra.


Bild tagen från Facebook av Sofia.

Nu sitter jag och väntar på fiolen. Eller jag väntar inte på fiolen, den sitter bredvid mig men jag väntar på att lektionen ska börja. Ikväll frå vi se om jag hinner uppdatera. Även fast vi inte har prov har jag en hel del saker på shcemat som måste bli avklarat.

Idag har det inte hänt något speciellt roligt på skolan. Det gamla (tråkiga ) vanliga. Höjdpunkten på dagen var att spela Robot Unicorn och det förklara väll det mesta? Haha... Robot Unicorna Attack...

RETRO

I Lödags var jag på stan med min mor och kikade runt lite. Kollade på kläder ( blev dock inget köp ) Och kollade på vinter/Höst skor. Det finns ju så många fina! Senare så åkte jag hem till Hanna där jag och lite brudar spenderade natten och vi skrattade,pratade,lagade mat,kollade på film och skrattade lite mer. It was Perfect!

Jag sa ju att uppdateringen skulle bli bättre under helgen, men blev den det? Svar: Nej. Jag älskar att blogga... Om man har något kul att blogga om. Och om man har tid! Jag brukar ofta ha mycket att göra men försöker så gott jag kan!

Hursomhaver så ska jag se BBT nu och äta nötter, Bye bye banapie!






Denna kom med mig hem i helgen! Så himla fin! I LÖV IT !

SNUT

Sitter hos Hanna och ska se 2012!
 Förvänta er ett inlägg vid midnatt!

BLUPP

Hej! upptaderingen har varit usel. Verkligen usel. Verkligen verkligen usel. Men det är för att det har varit massa prov och förhör och sådana tråkigheter! Men jag har en underbar nyhet: INGA PROV I VECKAN! Wihoo... I helgen och veckan kommer det defentift bli mer upptadering.

Just nu sitter jag hemma hos Agnes. Vi blev bjudna på middag så nu har vi ätit lite maxicans mat. Och snart börjar ido. Undra vad det är för tema... Hmm? det ska jag ta och funder på, vi ses!



Tagna av Agnes

HAHA! Kolla vilka fina bilder på min lillasyster med fisheye! Klockrent!

CatLady



Nu sitter jag på skolan och chillar på golvet. Snart får jag reda på matteprovet!
Längter på ett sätt men längtar inte alls på ett annat sätt... Haha! Nu ska Amanda
få tillbaka sin dator.

Btw Kommer kanske inte upptadera idag. Måste plugga ikvä!!!

ORANGE



En liten saga gjord av min bror. Hans kommentar ''Inget att göra vid frukostbordet, arbetslös.''

Gud vad jag har mycket att göra. Spanksa prov,Kemi förhör,engelska uppgift och jag måste öva jätte mycket fiol!
Så bli inte ledsen om jag uppdaterar lite... För det kommer bli så... Men jag ska försöka att uppdatera lite grann iallafall.

Totally Awsome

Sitter på skolan och chillar med våra nya awesome DATORER. I'm awesome, you'r awesome we're awesome!

Har dock inte listat ut hur man använder webbkameran...


WONDER WOMAN

Idag har jag varit med Agnes. Vi stog i köket och bakande Mästerverk ( aka chokladbollar ) Dom blev väldigt fina/goda/awesome. Vi gav bort en till Amanda för att hon hade vunnit sin konståkningstävling, congratz!

På näst sista bilden ser ni en chokladbol... nej förlåt! Jag men ett mästerverk som ser lite fail ut. Joo, det är nämligen så att Agnes ville se vad som hände om man hade dom i ugnen ett tag. Resultatet blev ganska bra faktiskt! Smakar ungefär som Chokladbolls smet. Inte chokladbollsdeg, utan chokladbollssmet...

Nu har jag duschat,målat naglarna och tränat spanska. Next stop TVn.









PEACE

ZEBRA






BATTLE

Hej!

Nu ska jag vara med i min första tävling. Jag har alltid tyckt att det är så dåliga priser i tävlingarna. Men ikväll hittade jag en matblogg där dom har en tävling just nu. Man kan vinna jätte fina cupcakes former med mera. Så jag tänkte delta i denna tävling och hoppas att jag vinner. Bloggen är väldigt bra och kreativ och man kan hitta massa bra racept!



Bild från bloggen.

Nu ska jag se Chuck! See ya!

COOKIE ANIMAL

Idag har det varit en trevlig dag med Agnes! Vi träffades på stan där jag köpte lite nya kläder, vi träffade också Hanna på H&M och var där med henne ett tag. När vi kom hem så bakade vi några helt awesome kakor ( Chocolate Chip Cookies ). Och nu sitter vi och kollar på OC. En gryymtt bra dag med andra ord!





MUMS FILLIBABA!

Medelande från Agnes:

Helt AWSOMEMT goda! förutom den plåten som blev bränd då...


SMAKPROV AV VAD JAG KÖPTE IDAG...



Ni får se tydligare och mer imorgon!

Hello u awesome ppl

  

Hello, agnes här. .Här har ni en stilig bild på runa, och vi taggar både matteprov med binära tal och so läxa tills imorgon! Inte. Men dansen taggar vi till tusen, yesss!



DON'T YOU NEED MONEY?

Uppdaterar något roligt imorgon. Nu ska jag titta på Big Bang och äta nötter. AWESOME!


ENGLISH



Jag gör alltid papper där jag skriver upp allt man ska kunna till provet. Ganska bra ändå, då kommer man ihåg mer saker! Ett litet tips.

GODNATT!

GOODWILL



Nu sitter jag och mumsar på en kanlebulle! Eller nu ljög jag, jag åt upp den för ca. 30 sekunder sedan.
Ops i did it again! Hur som haver, idag har jag dansat och pluggat. Nu har jag jätteont i huvudet och ska snart sova så det försvinner. Imorgon är det Engelska Prov. Det känns som att det kommer gå bra. Men man vet ju aldrig säkert. Och i övermorgon har jag Matte Prov. Det är jag mer nerös inför!

Btw; Är det bara jag som älskar det nya mjölkförpackningarna? Norris for life!

HÖST ÄR BRA



FÖRKLARING

Oj vad läxor vi har. Prov,Läxor redovisninigar m.m. Varje dag nu har jag suttit efter skolan och pluggat.
Så tid kvar till bloggning har inte varit så stor! Men senare idag kommer ett intressant inlägg om Hösten ;]
Och jag har inte visat alla saker jag fått från pappa ännu. Sparat den intresantaste saken till sist. Eller den intressantaste för mig iallafall!


UNIVERSAL



CHUCK säsong 3
BIG BANG THEORY säsong 3 ( HAr inte kommit ut i sverige ännu )
LOIS AND CLARK ( AKA Superman )

Gissa om jag kommer vara fast klistrad framför TVn?


GOOD CRAP

Pappa kom hem från USA igår. Då kom han också hem med lite saker!

Här kommer några av det ätbara sakerna:





Frosting&American Cakemix
Lite godisar ( Vi har massa mer )
Dekorerings Socker till Cupcakes och annat!

Det här var lite av det ätbara ni får se resten senare!

YAY!


bild

Jippie! Modern Family! Så himla bra!!!

Jag har inget roligt att skriva om. Just nu...


Jag borde upptadera...

...Så jag ska göra det senare ikväll. Kom tillbaka senare.
P.S Jag lever.

RSS 2.0