Q


Fråga:
Du som tycker så mycket om att baka etc. borde inte du gå något med sånn innriktning på gymnasiet? En tanke bara

Svar: Jag älskar att baka, men jag vill ha en bred utbildning för jag är inte säker på vad jag vill bli ännu. Men jag skulle kunna gå bak-kurs utanför skolan.

GUMP

Idag var jag så hurtig att jag gick ut och sprang efter skolan. Så här blir det ALLTID när jag ska springa:
Innan man springer: Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte.
Medan man springer: Jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte.
200m kvar: RUNA FOREST, RUN!
Efter: YES, JAG ÄR KUNG.
Skitdrygt innan, as najs efter.
Nu ska jag äta glass, chokladsås, grädde och bananer och kolla på Big Bang Theory. Adios!

Model T



Här kan ni få njuta av en fin bild på Amanda. Var så goda.

Denna söndag ser exakt ut som alla andra söndagar. Plugg och träning. Har fyra prov nästa vecka (skulle haft fem men fick flytta upp ett som tur) Jag känner mig ganska lung inför engelskan och spanskan, så det är ju bra.

Jag längtar tills nästa söndag för då blir det minsann inge pluggande för då sitter jag i en bil med Agnes påväg till Tärnaby. Sen ska typ halva klassen till Hemavan/Tärna så det blir skoj skoj.

Nej, nu ropar matteboken. Adios.


Info


                                    (om mig)


1. Jag älskar godis på morgonen.

2. Jag gillar skolan i USA mycket mer än i Sverige (dock älskar jag min klass& mina vänner mer här)

3. Jag har ätit fågelkräk.

ESTELLA


Bilder i repris. NEW YORK ♥

Tydligen spelade vi klockan ett inatt, och inte igår. Så då slutade vi klockan 21.00 istället. Det var hur många som helst som kollade på invigningen (ca1000 pers) där vi spelade. Tyckte det gick asbra.


Ikväll blir det mys med tjejerna. Adios.

U

Ikväll är det Umefolk musikfestival där jag ska spela tillsammans med dom andra i guppen. Vi börjar repa klockan 10 (så jag missar skolan + att jag får sovmorgon, score!) sen slutar vi spela typ klockan två imorgon tidigt på morgonen.  Jag vet inte om vi får komma hem i mellan? Kanske. Det kommer i alla fall bli super. See ya!

Chokladbollskaka








Detta bakverk är ju iprincip bara chokladbollar. Fast i tårtformat. Superenkelt och supergott.

Om ni har något recept på chokladbolllar ni älskar är det ju bara att köra på det! Se till att göra lite extra stor sats bara så ni fyller formen.

Good luck.



EN TILL

Kommentar från Januari:

lägg ut recept på hur du gjorde? ser smaskens ut juu :D


Svar: Förlåt hemlig person som kommenterade jag såg inte din kommentar förens nu!  (du har säkert slutat läst min bogg nu...hehe.) Men det ska jag göra, kolla så lägger jag ut det imorgon!

SEMLA



Igår var det fettisdagen, Fet Tisdag, semledagen, semnlans dag call it what you want. Dagen på året man får äta hur många semlor man vill and nobody will judge you. Mitt mål var att äta minst tre... Jag åt en. Jag är nästan lite besviken på mig själv. Men nästa år... vänta bara.  

Bara till dig Amanda

Du hade länkat min blogg fel...
JA JAG ÄR PATETISK NOG ATT KLICKA PÅ LÄNKEN TILL MIN EGNA BLOGG


Förlåt Amanda, här får du en riktigt läkning. HÄR och HÄR

Q/A

Fick dom här kommenterarna för typ en vecka sen men jag såg det inte förens nu, så här kommer svaren ni som undra!

Vad använde ni för program för att klippa ihop filmen i? 
Tacksam för svar:]

Svar: Det var min duktiga Amanda som klippte ihop filmen och det var gjort på iMovie som kommer med MACdatorerna.

Vad har du sökt för gymnasium (skola+program) , för ni har väll sökt?

Svar: Jag har sökt och jag valde Draggen Samhäll som första sen som andra Midgård Samhäll. Fast än så länge är jag inte säker på vilken skola, båda har för och nackdelar. Men jag kanske byter skola när omvalet kommer.


Double Chocolate


Juste glömde en bild på kakan/tårtan!
Såhär såg den ut första gången jag gjorde den och då körde jag enligt receptet (med pistagenötter&maränger på) Senare kan man exprimentera lite med dekorationen som sagt.

Classic att jag får cocacolan


Amandas bild!

Igår var det en sjukt trevlig kväll! Personerna ovan kom hem till mig och vi åt enchiladas och chokladmoussetårta (som jag btw kan lägga upp receptet till om ni vill?!?) Det var väldigtmega trevlig och vi pratade in på småtimmarna medans det snöade galet mycket ute. Stackars dom som fick ta sig hem med bus...


Recept!



Den här tårtan är jättegod. Och faktiskt inte så svår alls att göra, den tar inte heller lång tid att baka. Men den ska stå ganska länge.

Jag brukar göra botten dagen innan, och sedan själva moussen några timmar innan tårtan ska serveras. 

















Några frågor?

Jag brukar spritsa kanterna med grädde. Man kan egentligen ha vad man vill på, och mixa olika chokladsorter. Jag har testat många olika choklader men jag brukar använda mörk marabou för det tyckte jag smakde bäst.


Runa berättar om första dagen på highschool! (videoblogg!!)

Hejdär! Amanda Wisselgren här. Jag har alltså fått äran att skriva någon slgs text till denna film.
Ni kommer säkert inte ens att läsa detta så jag ska hålla mig kort. Jag kan säga att det är jag som har filmat och redigerat och sen så kan jag säga att Runa egentligen tycker att detta är en ganska pinsam film att lägga ut. Jag tycket däremot att hon är sjukt charmig så jag sa att hon lätt kunde bjuda. SÅ, damer och herrar, får jag äran att presentera: RUNA NEELYS FÖRSTA VIDEOBLOGG!!
Visst är hon fin?
Justja min blogg heter http://wisselpipan.blogg.se, icket så intressant men kan vara roligt att titta in på!
Puss och hej!

First

Första Nationella Provet imorgon.Tur att det är svenska prov för det är hyfsat lätt. Kemin där i mot ser jag inte fram imot.

Blixten MCqueen

Hej
Jag vill blogga, men jag har inget vettigt att blogga om. Men eftersom jag själv läser helt värdelösa inlägg på andras bloggar för att fördriva tiden tänkte jag att jag likagärna kunde skriva ett värdelöst inlägg också.

Vad har ni gjort i helgen då? Själv har jag varit barnvakt på lördag&söndag till Daniel och Sophia. i 15 timmar har jag lekt soptunna, troll, blixten MCqueen och massa andra lekar. Dom är söta, men man blir sjukt trött.




Den här bilden hör verkligen inte alls till inlägget. Men jag ville visa min mustasch.

RSS 2.0