I Forgot

The week went by so fast! And tommorow I don't have school so we have an extra long weekend, score!
Anywho life rolls on. Kind of strange to think that I was in NYC just a month ago.

Picture from Cajsas tumblr.



Var och besökte Midgård på öppethus ikväll. Mycket trevlig skola minsann, men det kommer ändå bli sjukt svårt att välja gymnasium. Jag kan ju inte ens bestämma om jag vill dricka Cola eller Fanta... Annars vad har hänt i mitt liv den senaste veckan? Jag har börjat i dans igen, samt haft en presentation om min usa-trip för klassen och ätit god mat på skolan. Det var typ det. Kul va? 


Uman

Agnes and Cajsa came here yesterday for dinner+dessert. We had a very very nice time, and we talked for hours about.. about like everything. Some deep conversations, some non deep conversations and ofcourse alot of eating ♥

Oldies

Idag hajag mest bara försökt mig på att baka världen godaste cupcakes. Fast... det blev inte riktigt världens godaste. Jag fick också hur mycker frosting som helst över. Fast dessa cupcakes såg inte så fina ut så istället visar jag de cupcakes jag bakade till mina lärare i USA innan jag slutade.
Denna bakade jag till min Sience teacher för han hade en olika slipsar VARJE dag.
Till min mattelärare.


FL



Friday. You just got to love it. You just got to love Florida aswell.


Välkommen Åter

Nu har jag varit hemma i lite över en vecka. Allt börjar bli som det var förut. Samma gamla rutiner. Både Maja och Cajsa tyckte det var på tiden att jag bloggade nu, tyckte jag också. Men jag såg att jag ändå har haft mer läsare än jag trodde varje dag även fast jag inte har skivit något... Så det var ju en trevlig överaskning!

Två bilder från Rockefeller Center i NYC

SNART

Dagarna har varit super! Igår åt vi nyårs middag på Gordon Ramsays restaurang och det var helt magiskt och väldigt roligt eftersom vi normalt inte äter så exklusiv mat eller vad man ska säga. Och sen så var det ju 12slaget, har aldrig varit med om så många och stora fyverikerier. Vi kom inte in i mitten av Times Square eftersom det var så mycket folk, vi stog lite längre bort. Men det var ändå så sjuuuuuuukt coolt!!
Imorgon kväll lämnar jag USA, även om jag har haft the time of my life over here så längtar jag så mycket efter mina vänner i Sverige!

RSS 2.0