Hello Heaven



Shoppingmallen som ligger vid oss är helt ärligt shopping heaven. Det är den näst största shoppingcentret i USA och har bokstavligen talat ALLT. Från Louis Vuitton och Juciy Couture till Urban Outfitters och H&M. Jag är kär.

Skumt.


Tre från New York.

Hej!

Nu är det inge mer oväder, utan helt tvärt om. Sommar och sol. Kontigt det där med väder.

När jag är i Florida kan det bli som i en film, det regnar sjukligt mycket i tre sekunder på ett ställe. Sen slutar det direkt.

Vi har hittat ett jätte fint café som inte ligger långt från vårt hus, och med caféet kom gratis internet. Wihoo. Så hit lär jag komma många gånger.

it's a dream come true

Times Square 
'
Empirestate building. Där träffade jag Amanda prick 12.
Vi var inne på Macys (the worlds largest store). Vi testade de högsta klackarna vi kunde hitta, testade dem och konstaterade att det var nästintill omöjliga att gå i. När vi kom ut på gatan såg vi en ung kvinna med samma skor vi testade. Applåder till henne.
Vi åt mexikansk. Trodde Amanda skulle dö av den starka måltiden. (Hon gjorde inte det som tur var)
Amanda frågade om vägen.
Folk.
Vi gick in i många butiker. Bland annat denna.
Amanda hade med sig en ''Va synd att du flyttat och grattis på födelsedagen''- present från henne och Agnes. Och oj oj oj vad glad jag blev när jag såg vad som låg i.. ni får se sen!
Vi insåg att vi var i New York efter ett tag och blev häpna/sjukt glada/ över exalterade osv.
Amandas first time att Starbucks.
Det vi beställde, som jag alltid beställer i princip, och som ni MÅSTE beställa: Choclaty Chip Frappacino och cakepops. Cakepops är något jag ska berätta om i ett annat inlägg.
Shopping och osthuset. Tog lång tid innan vi fick en bra bild för folk gick förbi hela tiden, men på den positiva sidan så fick vi bilder på andra främmande människor. Men nu när jag tänker på det så kanske det inte var så jätte positivt. Mer neutralt.

Allt i ett. Subway, Dunkin Donuts och Baskin Robins. Amandas kommentar ''Kan det bli fetare?''

Här damer och herrar har ni lite bilder och text om i förrgår. Det var verkligen jätte roligt och oförglömligt. Fast både jag och Amanda sa att detta var inte sista gången vi skulle vara med varandra i New York.

Alive

Hej!

Som många har hört är det ju en orkan här USA. Men ni kan vara lugna, jag lever...än så länge....  Orkanen (eller hurrikanen som Agnes säger) kommer inte åka precis vart jag bor. Så det som händer för oss är ''bara'' storm. Det farligaste som kan hända är att träden faller ner på ett hus, och tyvärr har vi många träd på vår gård eller översvämmning. I vår källare ligger det redan vatten på golvet så det kommer säkerna vara som en pool.

Och tyvärr får jag inget internet förens på torsdag... så nu sitter jag på Starbucks igen. Ska komma hit så mycket jag kan.


Btw jag var i NY igår och det var helt sjukt. Mer om det senare. 

Orkadade ni läsa?

/Miss Coconut

Hej alla sköna bönor.

Har varit utan internet och kommer vara det tills på Lördag. För tillfället sitter jag på Starbuks (gratis internet, I love you.) Har nu flyttat in i vårt hus, som är gigantiskt. Men mer om huset sen.

Imorgon åker jag till New York och träffar Amanda där!! Ser så sjukt mycket fram imot det!

Nu ska jag försätta njuta av min internet tid. Skriver mycket mer på Lördag, synes så länge!

TILL DIG AGNES :


I'm stuck in here


Liten Update

Welcome to Philly.
Sitter nu på hotellrummet med chips och cola i Philadephia. Imorgon ska i till vårt hus, och sedan till (surprise, surprise) Ikea för att köpa alla möbler.

Homerun x3

Bilder från baseallmatchen.
Idag flyttar jag till Philadephia. Dessa två veckor har vi varit i vår ''stuga'' i Florida. Men vi ska alltså bo på ett ställe som heter Haverford. Det kommer vara... annorlunda. Men förändring är ju bra, typ.

Glömde ordet

Lite bilder från igår. Busch Gardens är alltså en nöjespark och zoo allt i ett. Det var lika kul som alltid! Och vi var där tillsammans med en annan familj, och sen åkte vi hem til dom och badade och åt.


Ohwell



Off to Busch Gardens!


PINK

Ser ut som en från de tre vännerna och Jerry... Men hur som haver, ikväll blir det baseballmatch!

5 rätters middag

'
Var på en restaurang igår som heter Berns. De har en dresscode på restaurangen så man får inte komma med shorts, eller vissa skor osv. En gång när Tor var yngre så hade han på sig shorts, men då fick dom inte äta där...
Ovanligt att jag skriver om mat?
Nej.

Aye aye captain!


Så här ser ni vad jag gjorde igår. Jag åkte på ett piratskepp, med ''äkta'' pirater. Alla ombord fick också sådana här hattar och målningar. Det var fett.

Och sen spelades dessa låtar på skeppet:  





Sött




Redvelvet Cupcake och Duble chocolate Cupcake.


MIN GLASS HISTORIA


Glad.

Eftersom jag inte kom på något vettit att skriva, så skriver jag om när vi skulle köpa glass igår.

Först och främs var den gamla tanten i kassan väldigt på trängande ''Vad vill ni ha? Hallå, vad vill ni ha??''
sen alltid när hon inte pratade gav hon ifrån sig ett jätteläskigt ljud ''mmmmmMMMMMMMmmmmMMMMMMMMMMmmmmm''' och i olika toner hela tiden.

Det kändes som att hon skulle låsa in oss och sedan äta oss till middag...typ.

Apelsin



Såg på Captain America idag. Hade inte så höga förväntningar
 men den var faktiskt bra!


MIMMI

Fanta&Revolt
Har precis kommit hem från ett snabb-bad och ska nu äta lite lunch. Sedan sticker jag och familjen iväg till (hör och häpna) Ikea.
See ya in a bit.

BEACH



Solnedgång

Idag är det lite molnning och åskar ute, med andra ord en bio&shopping dag.

WHICH WAY?




Var på en mexikansk restaurang för någon dag sedan. Och medan vi åt så kom det två tjejer som gjorde massa konster i sådana där rep eller gardiner, vad det nu är, helt random. 

Kunde inte updatera igår för internet gick jättesegt så jag kunde inte ladda upp bider m.m. Jag blev hungrig av alla matbilder så nu ska jag äta frukost. Bagel med cremechesse here I come.

POOLEN

Cyklop is the shit.

WHAT THE FISK

Har just varit ute och sprungit. Men herre vad trögt det gick. Värmen är extrem... men som tur ska jag slänga mig ner i poolen och svalka mig. Och läsa en sjukt bra bok.

JAG GILLAR MAT

När vi åker hit köper vi oftast dessa two-bite cupcakes. Istället för det stora.
Men som ni ser finns det ganska många olika sorters cupcakes och tårtor. Det finns en sådan här disk med sötsaker i varenda matbutik.
Amerikaner gillar frosting. Eller vem försöker jag lura? Det älskar frosting, men jag kan inget annat än att hålla med. På nedre delen är det cupcakes, sen tårtor, sen cupcakes igen.
Och sen efter som jag har skrivit så mycket om mat hela inlägget så får ni en till bild på en maträtt jag åt igår.

NO HANDS

Igår gick vi på the mall några timmar innan middagen igår. Vi sa innan vi gick in ''Vi har 6månader på oss att köpa grejer så vi köper inte något första dagen'' Den iden försvann så fort vi såg att Hollister hade 50% rea.

Sedan gick vi på Bonefish, en restaurang som har en Tonfiskrätt som är så sjukligt god! Förövrigt gillar jag den restaurangen för man får rita på bordet så här nedanför ser ni mitt konstverk:


Harry Potter, Voldemort, Nagini.

mmm... donuts.

Hej folket!

Klockan är nu nio på morgonen här. Vi började dagen med frukost på Dunkin Donuts. Kan det bli mer amerikanskt än så är ju frågan. Fast jag gillar bara en sorts och det är den svenska munken, enbart med socker. Men det finns inte här, åtminstone inte vad jag sett.


Sedan gick i en promenad längst stranden och nu snart ska vi bada. Jag blir alltid lika förvånad varje gång när jag kliver ut genom dörren och det är jättevarmt. Även fast jag varit här flera gånger kommer det som en chock.

(Glömde kameran, så nu får ni en bild i repris)

Nervös

Nu sitter jag i en lounge på Arlanda. Klockan 10 bär flyget av till USA. Jag sov endast 3 timmar i natt, så jag var trött som ett troll imorse när jag vaknade klockan 05.00.


Bild från förra sommaren

Kommer sakna alla mina vänner så oerhört mycket! Helt sjukt hur sommarn gick så fort. Svish, sen var den förbi.


Frånvarande

Försökte hitta en passande bild till detta inlägg. Hittade ingen som direkt ''passade'' men istället får ni en bild på Hanna och ett citat.


Man skulle ju kunna tro att man borde blogga mer för det är sommarlov och man har all tid i världen. Men icke, jag har varit för upptagen med att göra allt sommar erbjuder. Bad, bak, träning, sovmorgon (osv) men framför allt har jag varit med vänner, hela tiden. Jag far ju snart. Så man får passa på. Jag har massor av bilder, så jag kommer ladda upp dem i andra inlägg.

Vissa har undrat om jag ska fortsätta blogga från USA. Och svaret är ja. Jag kan garantera er att i USA kommer bloggningen vara bättre.
Nu ska jag äta lunch på stan med A&A. Hej då.

RSS 2.0