Svar!



det där rosa du har på dina cupcakes där, vad är det för någonting?/kram!
 / Anonym

Svar:
Det rosa på cucaken är frosting som jag har haft lite karamell färg i ! Frosting är en sorts glasyr om man ska översätta det till svenska :)

ME LOVE TO COOK

Idag fick jag göra min egen mat. Vad stod på menyn?
Pasta med stekt bacon, parmesanostsås och lite blad på toppen. Sweet!

O M G ?



KOLLA! MIN FIOL ÄR HELT TRASIG!

Så här såg min fiol ut när jag skulle ta fram den ur fiollådan! Ni kanske inte vet hur en fiol ska se ut, men jag kan säga er att den inte ska se ut så här. Och man kan inte lämna in den på lagning förens slutet av December. Så nu får jag låna min lärares fiol... (Astrid ser du hur stackarn ser ut?) Tragiskt!

Nu blir det ännu mer plugg...yay...



UTEFITS





Det här är dagens outfit!

Svarta stuprör - BullHead
Svart stickad tröja - Gap
Vit tröja - H&M
Kängor - Vagabond
halsband- American Eagle

Är ni glada att jag lägger ut lite outfits bilder nu? ;)


lovelovelovelovefrånagnes



Texten är som Runa säger lite tragisk, men älska melodin. Så himla skön låt! Nu ska jag äta kladdkaka jag bakat själv, suprise suprise. ADIOS AMIGOS!

Okej?

Kom just hem från konserten.
Ska äta nu.
Ska sova sen.

141516




Hej hej!

Här ovan är bilder från gårdagen. Det var väldigt roligt, vi såg skräckfilm på projectorn vi skrattade och åt chips. Pretty sweet. Jag har just kommit hem från Konffa träffen och nu ska jag vidare på adventsfest hos August. Senare blir det konsert på Universum. Astrid om du ser det här så kommer jag inte på friidrotten.

p.s som ni nog förstog så är det här inte ett tidsinställt inlägg, jag hade lite tid ändå.

INRESECT




Idag bakade vi lussekatter! Amanda och Agnes fick smaka..mums!

Hej!

Idag har det varit fult ös. Jag åkte in till stan klockan 12 och träffade upp mina två kompanjoner, vi inhandlade danskläder och tyg m.m. Sedan åkte jag till Thanksgiving dinner kring 14.30 och kom hem för en timme. Jag hade en jätte rolig kväll med Sarah och Sophie. Vi såg skräckis och lite annat!

Imorgon kommer jag vara borta hela dagen så jag kommer ställa ett tidsinställt inlägg där jag visar bilder från kvällen!

Hoho!


källa

Ugglor är ju väldigt poplulärt just nu. Och jag måste säga att jag gillar det! Tycker det är väldigt snygg och trendigt. Själv skulle jag vilja ha dessa som kommer från Claries (i usa) När och om jag tar hål i öron ska jag inhandla ett par sådana här eller några liknande. Diggar ni ugglorna lika mycket som jag?

I ROCK




Hej!

Fredag idag, så himla sweet! Något annat som är sweet är sockervadd som jag åt för ett litet tag sedan. Vi har en sockervadds maskin men det blir bara små sockvaddar. Men dom är god ändå!

Imorgon är det Buy Nothing Day, dock kommer jag köpa massa saker. Jag måste köpa alla danskläder! Och lite fika ;) Kommer ni köpa något imorgon?

Nu blir det ''Desperata hemma fruar'' och sedan Modern Family! Lite senare ikväll kommer jag lägga ut lite kläder/smycken jag diggar!

Hejdå!

I'm about to lose control

Hej Hej!

Nu sitter jag här i soffan och slappar. Har precis duschat och satt på mig myskläder. Dagen har sett ut som det flesta dagar har gjort i veckan. Skola,dans,pugg.
Här i Umeå snöar det jätte mycket nu. Jag har inte tänkt på det så mycket men det snöar hela tiden, även fast det inte är värsldens största flingor. Nu är det bara 3veckor och 1 dag kvar av skolan. I'm so excited i cannot hide it!

Random ganska tråkig ljusbild, men lite mysig ändå!

MYCKET TEXT MYXKET GOTT

Här kommer receptet på cupcakesen. Det är så att jag läser en bakblogg. Hon som äger bloggen heter jennifer Lindberg. Därifrån fick jag det här receptet! Det stog att man skulle ha gräddfil, men det hade inte jag hemma så då kunde man ta ca25g extra smör/margarin och det funkade utmärkt! Om man gör minicupcakes så bör man inte ha dom i ugnen 15 minuter. Jag hade kring 5-7 minuter.
 
Ingredieneser:

  • 3 ägg
  • 2.5dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 75g smält smör
  • 3.5dl mjöl
  • 2tsk bakpulver
  • Vispa ägg, socker och vaniljsocker till en porös massa.

    Blanda i resten och klicka ut i formar.

    Gräddas i mitten av ugnen 175grader i 15min.

    Det går även bra att smaksätta med 2msk kakao för choklad muffins.



    Frostingen som de flesta svenskar gör har philadelphia ost i. Men inte min (pappas) variant. Båda sorts frostingarna är goda, men vilken som är godast får man avgöra själv. Men nu kommer jag skriva dem vi gör.

    Ingredienser:

    150g

    Smör (som har fått stått ute ett tag så det har mjuknat)

    250g

    Florsocker ( ca 2,5 dl )

    1 tsk

    Vaniljsocker

    2 tsk

    Varmt vatten

    Lägg smöret i en bunke tillsammans med florsockert. Vispa tillsammans med en elvisp.

    När det har plandats ihop tillsätt vanilj och vattnet. Blanda ihop tills det blir en krämig smet.


    Det här är alltså grundreceptet för cupcakes. Man kan ju ha massa olika smaker! Om ni vill färgade det så är det bara att ta karamellfärg. OBS! Ta INTE bittermandel (förpackningarna ser precis ut som karamellfärg) jag har gjort det misstaget en gång och kommer inte gör det igen. Det smakar bajs...

    Nu är det upp till er hur ni dekorerar det, säg till om ni har några frågor eller funderigar. Eller om ni vill att jag skriver ner något annat recept!

    SVAR


    maddde:

    kan inte du lägga in receptet för cupcakes? ^^

    Svar: Jo det kan jag göra! Kika in lite senare ikväll så får ni recept på både frostingen och själva cupcaken.

    O N Ö D I G T

    Hinner kanske uppdatera ett ''rolig'' inlägg senre ikväll. Men jag tänkte uppdatera nu och säga att jag inte hinner blogg. Vilket jag gör nu, men inte någog roligt. Hej Svej så länge!

    IM SICK IN MY HEAD

    Idag bakade jag minicupcakes. Blev inte dom finaste, men goda var dom!
    Idag var det bowling och badminton med skolan. Wonderwoman,Superman, MissPacman och Bie. Våra awesome nicknames. Jag var sämst i bowling, men vad gör det? Det var ju iallafall kul!






    WHAT DU YOU WANT? KÖRSBÄRSTOMATER

    Nu ska jag snart iväg till Badminton hallen med Maja, och sedan vidare till Bowlingen! See ya!

    WHUTZ UP DOCTA?



    Idag fick jag mina nya mjukisbyxor från Umeå Dansskola. Eller fick och fick, jag har betalat för dom. Jag kom hem från Folkmusiken för ett litet tag sedan och nu ska jag plugga. Biologin here I come!

    p.s imorgon är det fridluftsdag, yay!

    B B G



    Personligen tycker jag Blåbärs glögg är den godaste glöggen. Jag gillar glögg om man bara dricker litegrann och har mycket mandlar. Glögg är en sån där sak att antingen gillar man det eller så tycker man det smakar pyton. Smakar pyton. Undrar hur många som smakat pyton...?

    DO YOU PUNK?









    Bilderna ovan to jag förra helgen. Då snöade det stora flingor nerför himlen. Jag älskar verkligen vintern. Jag tycker det är så himla mysigt! Men det är ganska drygt att gå långa sträckor i snön och när det är riktigt kallt. Men även om vinter har lite nackdelar så tycker jag den är awesome. Do you like winter?

    Dagen har spenderats precis som varje söndag har gjort dom senaste veckor. Jag varknar,jag pluggar jag äter jag tränar och sedan sätter jag mig här i soffan och bloggar. Inte så mycket mer än det!

    KORI




    den är bra som den är! :)

    dock kanske mer dagens outfit bilder? Och mera bilder i bloggen, har du kamera? Skulle va kul med mer bilder, liksom.. alltså, "bilder från dagen" osv.

    Tack anonyma person som har kommenterat! Jag har en systemkamera som jag tar mina foton med. Jag kan absolut försöka slänga in mer outfit bilder. Det som är nackdelen med ''bilder från dagen'' är att jag kan inte ta med mig systemen till skolan. Eller såklart jag kan! Men det är en risk. Men på helgerna, lovdagar och dagar vi kommer hem till mig efter skolan kommer jag defentivt ta mer kort!

    Gillas?

    Bön?




    Nu ska jag dricka Milkashake och kolla på Desperate housewives. Sweet!
    Idag var jag på Temastegsfestifal. Det var väll helt OK. Fin fina vänner var ju ialla fall där!

    Jag har några enstaka läsare men inga kommentarer på vad jag kan göra för att göra bloggen bättre ( kolla inlägget nedan) Menar ni då att det är inget man kan göra för att förbättra bloggen? Att den är bra som den är? Eller är ni som mig och inte orkar kommentera. Haha. Men hur som haver har ni chansen att berätta vad ni vill ändra så kan jag försöka fixa det!

    LED



    Hej gott folk, jag undrar var jag kan göra för att förbättra bloggen! Skriv allt ni kan komma på, och jag skulle bli väldigt glad om ni kommenterade så jag kan veta! Thx i förhand!

    HARRY POTTER MY LOVE




    Så här såg jag ut både innan och efter Harry Potter.

    Jag säger så här: Den bästa filen ever, hur bra som helst! Jag kommer dö!

    Den var läskig,sorlig,grym,rolig och helt fruktansvärt Awesome!




    Här får ni svar!






    Från Matilda

    Jag känner igen den bilden från en annan stans... Har du snott den? -.-'


    Svar: Jag har tagit korten. Det är min kanin så det vore ologiskt om jag hade snott den från någon annas blogg. Jag vet inte vilken Matilda du är, men jag har lagt ut den på FB också så du kanske känner igen den därifrån om jag är vän med dig :)


    Bara så alla vet så tar jag alla bilder själv på min blogg, och om jag tar en bild från google eller från någon annans blogg så skriver jag alltid källan!


    My loved one




    Ha en sweet kväll allihopa!


    DEATH IS NOT A SICKNESS



    Min ''studiekammare'' som min NOlärare säger. ( aka ett ställe där man pluggar)

    Nu har jag tagit en paus från pluggande och kollar på Chuck. Jag måste påpeka att mina inlägg har varit dödstråkiga den senaste tiden. Där av dödkallen på bilden ovan. Men imorgon är det fredag, och inte nog med det så ska jag se Harry Potter! Kommer vara helt awesome! Så himla fattad!


    Bajs



    Förstår ni varför jag inte har tid? Om jag inte loggar ut från blogg.se nu kommer jag svimma av stress. Hej. Då.

    Grr...?

    Hejhopp! Nu är klockan halvåtta.Klev upp 6.40 vilket är tidigt för mig så nu kan jag göra lite vad jag vill. Blogga t.ex. Idag har jag Soprov, det enda jag är stressad över är att jag inte kommer hinna. Men annars är det ganska lungt. Ganska... Idag var min statistik väldigt hög för någon anledning. Jag har ingen aning varför men det var sweet. Nu ska jag sluta skriva innan jag uttråkar er till döds med denna ytterst ointressanta text!

    PLUGGHÄST


    Dagen har bestått av pluggning på högsta grad. Sedan friidrott och nu på kvällen har vi fikat och kollat på Chuck, våran favorit serie. Chokladtårta och blåbärsglögg med russin och mandlar fikade vi. Smarrigt värre.

    p.s När jag skriver vi menar jag jag och min familj.


    -

    Fy jag hatar läxor...

    DeAD LINE

    Fin fina bilder tagna av AGNES

    Idag är det pluggdag. Och farsdag. Men mest pluggdag. Jag längtar så mycket till jullovet! Inga prov inga läxor. Så himla skönt... !

    DIRTY LITTLE LIARS

    Hejhoj! Klockan halv fyra åkte jag och Agnes in till stan och träffade Cajsa. Där fikade vi och hade det pretty awesome! Senare åkte vi till Cajsa och skrämmde upp oss. Vi vågade knappt lämna rummet. Haha, sen när vi var ute och gick så cyklade det en gammalgubbe bakom oss och plingade sin ringklocka. Vad var min, Agnes och Cajsas reaktion? Jag kan säga såhär: Vi skrek ganska högt och länge. Lite pinsamt det. Efter den yttersläskiga situationen så bestämde vi oss för att kolla på skräckfilm. Vi såg ca 15 minuter av Saw sen stängde vi av. Så himla mycket blod. Istället såg vi Cougar Town och Pretty Little Liars. Det var toppen det med!





    HÅLOR


    Nu har jag en liten minikort pause från pluggandet. Det växlar mellan, so,biologi,svenska och matte. Mycket saker som måste göras. Sen fiolen också. Men senare idag ska jag vara med några av mina vänner, så det kommer blir riktigt sweet. See ya!




    Har precis ritat allt som finns inne magen. Blev den fin? ;)

    CANDY LAND

    Har precis sett idol. Och nu ska jag proppa i mig onyttigheter och se på Chuck (Som är en helt awesome serie) sedan blir det Modern Family. En TV tittar kväll helt enkelt. Skriver mer imorgon mina små vänner. Hej då!



    DON'T STOP

    Hej!
    Nu blir det äntligen lite bloggning. Det är Fredag, om någon hade missat det. Jag tror inte att jag är ensam om att gilla det? Känns jätte skönt att få slappa en kväll! Idag ska jag inte göra några läxor alls, men imorgon börjar pluggandet igen. Nu blir det middag! Adíos Amigos!
    Bilder från idag då jag och pappa fikade på Garaget. Ganska bra bilder för att vara mobilkamera eller vad tycker ni?

    H&D



    1. Big Bang Theory Så himla bra program! Haha Sheldon...

    2. Pumpor Väldigt roligt att skära i som...evil...

    3. Att jag och Astrid inte skämde ut oss i orkestern idag Även fast Astrid var mycket bättre än mig!


    1. Alla våra läxor och prov Kan inte skolan bara sluta i ungefär 4 veckor? Sen starta en vecka, och sen jullov. Sweet!
    2. Att Lilleskutt är borta
    3. Att jag inte kommer på något mer att dissa


    LilleskuttisSnuttis

    Ur ur ur ur ur ur ur ursel uppdatering! Det är jag fullt medveten om men jag har verkligen inte tid att skriva. Och speciellt inte något intressant. Det kommer vara glest dom senaste dagarna pga läxor,prov,konserter m.m.

    Nu ser jag på House sen ska jag sova. Och vakna. Förhoppningsvis!



    Saknar min Lilleksutt och hoppas verkligen att hon kommer hem någongång.

    O M G G M O

    OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG...OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG... Oh my god! Jag har biljetter till HARRY POTTER!



    NU




    Min nya tröja jag köpte i USA på American Eagle.

    Nu är jag i Sverige! Det tåg lång tid men nu är jag framme. Jag längtar redan tillbaka till Florida. Jag älskar värmen och solen! Jag gillar Sverige också, det är så mysigt i mörkret men jag blev riktigt förvånd att det var kolsvart klockan 4!
    Ikväll är det iallafall idol och det ska jag se + äta lite gott! Pappa köpte den nya Marabou Vinter Limited Audition. Har ni smakat den? Den är hur god som helst! Om man gillar vit choklad... Vilket jag gör så det passar perfekt.
    Nu ska jag fortsätta dekorera Vardagsrummet. Freja har Halloween Kalas imorgon. Hej då my peepz!

    SIR

    Agnes:

    har du shoppat något än? :)

    Svar: Yesbox! Jag har inte köpt så mycket. Men en kofta,en t-shirt massa nagellack och sedan en halsduk. Och en julklapp. Men jag var tvungen att välja färg på den. Den är rikigt sweet. Lägger upp bilder på allt när jag är i Sverige. Inte Julklappen den får ni se på Julafton!

    HAR INTE TID ATT LÄGGA UPP EN BILD

    Idag måste vi städa ut hela lägenheten. Sen ska vi springa till poolen och stranden och njuta av vår sista dag! Vi kanske hinner med en shoppingrunda också...

    Hej hå hej hå





    Kom hem från restaurangen för ett tag sedan. Vi åt Pizza. Pizza med peppeoni,ost,oliver och svamp.
    Väldigt gott! Nu blir det Disney Chanel och chokolate chip cookies. Awesome med stort A.

    P.S Det här inlägget handlade bara om mat...Det får hamna i mat kategorin.

    DEKO


     
    Vår lilla Halloween Dekoration!
    Kom hem från stranden för ett tag sedan. Och snart åker jag hem. Sadface. Fast det är ju kul att träffa my peepz och pappa som jag inte träffat på 21 dagar. Men värmen och poolen vill jag ta med mig hem. Tror du jag får det för SAS? Tveksamt...

    HALLOWEEN?











    Hej Hej!

    Igår kunde jag inte logga in på blogg.se så det blev ingen uppdatering som ni nog märkte!
    Här ovanför är lite bilder från I lördags. Vi skulle nämligen till en park där det skulle vara Halloween firande. Men vi kom till fel park så vi firade istället Mexicansk Halloween. Då man firar det döda. Men det var kul det med! Freja slog en piñada och vi gjorde en pirat/sklett grej, vi kollade på dans och vi avslutade det hela med ätt äta på en Maxicans restaurang. Pretty Good! Jag och Freja hade lite halloween kläder på oss, Freja gick runt i mask som liknade en häxa. Och jag med en pumpa på huvudet. Fast sedan bytte jag huvudbonad till en blomkrans istället.


    TOKYO TUNA






    Hade jätte sur min på sista bilden men det får ni stå ut med!
    Lite bilder från i Lördags då vi åt sushi! Och min ''outfit'' på sista bilden.


    Hello People in Sweden!
    Det flesta av er sover väll antaglingen nu, inte ni nattugglor men men... Jag har det bra här i Florida, allt är riktigt sweet tills jag böjar tänka på skolan. Efter Höstlovet har vi inte mindre än 7 (!!!) prov tills jullovet. Inte okej.


    RSS 2.0