SPRING RUNA SPRING!

Hej!

Gissa vad soom hände igår? Jag svimmade. Hehe, jag var ute och sprang och sedan skulle jag och mamma springa upp för en bro. Och det var på morgonen och jag hade inte druckigt något vatten. Smart va? Så när jag var högst uppe sa jag till mamma''Oj, nu ser jag dig inte, jag tror jag kommer svimma!'' Ni vet när det svartnar för ögonen? Sedan vakande jag upp och låg på marken och visste inte vart jag var. Det är nog det mest intressanta som har hänt det senaste dagarna.
Nu har jag svimmat 3ggr i mitt liv. Om man är lång och reser sig upp för fort då hinner inte allt blod till huvudet och då svimmar man och får ett litet eptileptiskt anfall. Tydligen.

Så idag ska jag inte ut och springa. Bara gå. Och sedan poolen. Och Harry Potter!


haha, vilken bild va! Så här mår jag nu.

//RunaTuna

Kommentarer
Postat av: Amanda:]<3

Najs linne;o vart köpte du de?;)

2010-07-01 @ 16:33:47
URL: http://sweetlifestyle.blogg.se/
Postat av: Amanda:]<3

Sjukt snyggt i alla fall;)

2010-07-01 @ 18:53:47
URL: http://sweetlifestyle.blogg.se/
Postat av: wisslarn:)

hehe jag skrattar lite för mig själv här... "oj mamma nu ser jag dig inte" haha, Fast egentligen var det ganska tragiskt! Hoppas du inte gjorde illa dig!

2010-07-02 @ 07:14:03
URL: http://wisselpipan.blogg.se/
Postat av: AGNES SÅKLART

haha det är min runa där på bilden! jag ser alltid mobbad ut när jag ler för mycket menmen! jag har svimmat 0 gånger, men det var PRECIS sådär för mig när jag joggad ei stugan idag, eller körde intervaller, och plötsligt så blev allt nästan svart men jag svimmade inte, läskit

2010-07-04 @ 16:26:46
URL: http://rutiigt.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0